Nou servei de lloguer motos elèctriques a Barcelona

Publicado en: HÀBITATS URBANS por Adrià Gelabert Bautista. Texto original

Dona gust quan un veu que una idea a priori "futurista" pren forma i es materialitza tant ràpidament com la iniciativa de Mobecpoint en favor de la moto elèctrica amb el seu genial disseny de punts de recàrrega 100% basats en energia solar o de fonts d'energia renovable.

Així, si fa un temps en aquest mateix bloc explicaven que ja havien començat a apareixer punts de recàrrega per a motos elèctriques basats en la idea de Mobecpoint, com els que trobareu al Passeig Joan de Borbó, baixant cap a la platja de la Barceloneta.

Ara arriba el servei GoingGreen, que aprofitant la tecnologia de Mobecpoint acaba d'instaurar a la ciutat un servei de lloguer de motos elèctriques per a recorrer la ciutat.

Aquest servei, desenvolupat en el marc del programa MOVELE, de moment es presta en col·laboració amb 5 establiments hotelers de la ciutat i permet recorrer Barcelona des de només 25€ per mitja jornada.

Puedes leer y comentar el artículo completo en HÀBITATS URBANS