Empresa de lloguer de cotxes lloga bicicletes (elèctriques)

Publicado en: HÀBITATS URBANS por Adrià Gelabert Bautista. Texto original

Definitivament estem assisitin a grans canvis en el camp de la mobilitat i, especialment en el sector de l'automoció. Els fabricants d'automòvils ja no veuen el seu futur sense passar pel vehícle elèctric, cap ciutat està a la moda si no disposa d'un sevei públic de préstec de bicicletes i, ara, les empreses de lloguer de cotxes -després d'entrar en el mercat del carsharing- es posen a llogar bicicletes elèctriques.És el cas de la multinacional Hertz, que ja havia llançat el seu servei de carsharing Connect, i que ara a través del fabricant suïs Electric Bikes incorpora el servei de lloguer de bicicletes elèctriques en les seves oficines.

El servei costa 24€ si es fa amb antel·lació i 28 si es fa a la mateixa oficina i inclou un casc, armilla reflectant i formació per ús de la bicicleta en la via pública.

Puedes leer y comentar el artículo completo en HÀBITATS URBANS