"Caçadors de bolets"

Publicado en: Manel Cunill i Llenas por Manel Cunill i Llenas. Texto original


Ja fa dies que aquest programa de la nostra, com cada temporada, ens incita a la cerca i captura de bolets pels boscos del nostre país. Enguany, però, s'ha superat amb aquesta mena de "mapa del temps" on t'indiquen a quines zones de Catalunya pots exercir la teva cacera particular. I fins i tot compartir els resultats de la mateixa amb d'altres caçadors de bolets. Potser seria hora de demanar o reiterar a l'autoritat competent que avalues l'impacte ambiental d'aquesta tradició recol·lectora en el divers patrimoni fúngic del nostre medi. Segurament en algunes àrees la presència o abundància de determinades espècies ha davallat. Senzillament es tracte de posar dosi de coneixement a l'instint primari de "l'home recol·lector i caçador".

Puedes leer y comentar el artículo completo en Manel Cunill i Llenas